Olen Juho Koski, 20-vuotias tuleva yliopisto-opiskelija Kirkkonummen Veikkolasta.

Elämäni koki pienimuotoisen mullistuksen viime kesäkuussa kuullessani, että minut oli kutsuttu opiskelemaan Worcesteriin, Englantiin. Otin paikan vastaan ja tämä aiheutti monia muutoksia ja järjestelyjä, joista yksi isoimmista oli autoni, Mercedes-Benz SLK:n myyminen. Tarvitsin kuitenkin autoa koko kesän ja avoauton myyminen on yleensä hyvin hankalaa kapean aikaikkunan vuoksi. Kukapa sitä avoautoa talvella ostaisi?

Olin alun perin skeptinen siitä, että saisin autoa myytyä ajoituksen ollessa huono. Kauppojen kuitenkin synnyttyä heinäkuun lopulla huomasin yhtäkkiä asuvani 30 kilometriä työpaikastani ilman autoa. Julkisten käyttäminen on mielestäni kankeaa ja leasing-autojen sopimukset olivat liian pitkiä kuukauden käyttötarpeeseeni. Onneksi Veho GO tarjosi ratkaisun kiperään tilanteeseen. Mutkattomasti sainkin alleni Skoda Fabian, jolla pääsin liikkumaan taas vapaasti ja nyt mukaan mahtui myös matkaseuraakin. Lisäksi hinta oli varsin sopusuhtainen verrattuna autovuokraamoiden normitaksoihin.

Veho Go tuntui helpolta ja luotettavalta tavalta ratkaista lyhytaikainen liikkuvuusongelmani. Nimi paperiin ja menoksi.

Skoda Fabialla ajaminen vaati alkuun pienoista totuttelua SLK:n jälkeen, mutta auton monikäyttöisyys on vienyt minua jopa lomalla mökille asti. Kuukauden käytössä 2000 kilometrin paketti on ollut juuri sopiva. Juuri joustavuus tällaisessa elämäntilanteessa oli se, mitä tarvitsin ja Veho GO tarjosi juuri sitä. Seuraavan kerran saapuessani joululomalla Suomeen tarvitsen todennäköisesti taas autoa, ja tukeutunen uudestaan Veho GO:hun.

Fabiaan mahtuvat kaikki tavarat kätevästi ja auton voi palauttaa lentokentälle – kätevää.

Mielestäni Veho GO:n vahvuus on sen joustavuudessa. Auton saa eri pituisiin käyttötarpeisiin todella helposti ja sopivalla hinnalla. Lisäksi palvelu pelasi hyvin ja rennon asiallisella otteella. Koin, että asiointi oli helppoa. Helpoksi asioinnin teki myös se, että auton voi palauttaa mihin tahansa Sixtin toimipisteeseen saman kaupungin sisällä. Tässä tapauksessa se on siis lentokentän toimipiste, kun matkani kohti Englantia alkaa.

Veho GO oli uusautottomalle Juholle täydellinen ratkaisu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *