Uudenkaupungin Autotehdas perustettiin 1968. Pitkään se oli keskusteluissa ”vain autotehdas”, jonka merkitystä suomalaisen teollisuuden imagolle ei tunnettu ja tunnustettu. Sopimus Porschen kanssa viimeistään avasi suurten autotehtaiden silmät – mikä kelpaa segmentissään laadusta tunnetulle premium-valmistajalle, kelpaa kaikille. Silloin viimeistään lainausmerkit saatiin heivata kaikista kommenteista. Nyt Valmet Automotive, suomalainen autotehdas Uudessakaupungissa, on jälleen noussut maailmankartalle saatuaan Daimler AG:ltä suuren merkittävän jatkosopimuksen kovasti kilpailuissa sopimusvalmistajien tarjonnassa.

Tuotantomäärät tavoittelevat ennätyksiä, työntekijöitä rekrytoidaan ympäri Suomea ja koko Länsi-Suomen rannikko on sitä myöten kaikkien huulilla. Oikein hyviä uutisia 100-vuotiaalle Suomelle.

Suomalaisia autonrakentajia

Uudenkaupungin tehtaan valtaisia rekrytointikampanja tuo tehtaalle uusia työntekijöitä laajalta alalta koko Suomesta ja muualtakin, tehdas työllistää välillisesti asuntojen rakentamisen ja palveluiden kysynnän kasvun myötä koko talousaluetta. Varmaankin Valmet Automotive toi hyviä uutisia ensimmäisten joukossa, mutta nyt toki positiivisia uutisia saadaan useista suunnista.

Valmet Automotiven autonrakentajia keväällä 2017.

Suomalainen työ – laadun tae. Onko tämä vain kulunut sanonta ja miten varmistamme että voimme jatkossakin olla kilpailukykyinen vaihtoehto? On meidän tehtävämme huolehtia siitä, että suomalaisen työn laadun korkea maine säilyy. Me teemme suomalaisen työn laadun, me ihmiset, suomalaiset yritykset, työntekijät, työkaverit, naapurit, tutut ja tuntemattomat, Valmet Automotiven työntekijät, veholaiset.

Täytyy nöyrästi kunnioittaa sitä ennakkoluulotonta ja osaavaa myyntityötä, jonka Valmet Automotiven johto on tehnyt. Ilman suomalaista sisua, sopimusten kunnioittamisen ja voittamisen kulttuuria ja hyvää pelisilmää me veholaiset emme saisi nauttia ainutlaatuisesta kilpailuedusta, joka kiteytyy Made In Uusikaupunki-sloganiin. Kiitos!

Suomalaiset Mercedes-Benz A- ja GLC tehtaan portilla.

http://www.valmet-automotive.com/automotive%5Ccms.nsf/pages/indexfin

https://www.daimler.com/en/

https://www.veho.fi/

”Vain autotehtaasta” Suomen viennin veturiksi
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *