Tiesitkö että, liikkumisesi ei tarvitse katketa autosi huollon aikana? Vuokraamalla sijaisauton liikut yhtä helposti kuin omalla autollasi. Sijaisautoksi voit vuokrata henkilöauton lisäksi vaikka pakettiauton tai minibussin. Sijaisautoja on saatavilla myös suksiboksilla, vetokoukulla tai vaikka lastenistuimella.

 

Arkiliikunta yhdistettynä auton huoltoon

Tiesitkö myös, että monessa Vehon huollossa tarjoamme vaihtoehtona myös polkupyörän lainaamista? Polkupyöräiluhän on hyvää hyötyliikuntaa ja sopii erinomaisesti lyhyisiin kaupunki siirtymisiin miksei pidempiinkin. Näppärä yhdistää polkupyörän lainaamisen julkiseen liikenteeseen.

Vinkki: polkupyörän lainaaminen Veholla huollon ajaksi on ilmaista.

Uusia liikkumispalveluita

Tavoitteenamme on liikuttaa kestävästi, haluamme siksi aidosti olla asiakaidemme mukana arjessa ja kehittää palveluitamme, joita asiakkaamme tarvitsevat liikkumiseensa. Lommilan henkilöautokorjaamollamme, Espoon keskuksessa ja Turussa olemme tästä syystä ottaneet käyttöön kuljetuspalvelun. Kun auto on meillä huollossa, voit valita maksuttoman kuljetuksen keskustaan ja takaisin.

 

Palveluita korjaamoillamme odottaville

Kehitämme myös palveluita korjaamoillamme odottaville asiakkaillemme. Jokaisessa toimipisteessämme on jo lounasravintola, joka on myös asiakkaidemme käytettävissä. Mikäs sen mukavampaa, kuin saapua huoltoon ja syödä maittava lounas auton huollon aikana.

MB Airportin toimipisteessämme meillä on varattavissa Office Lounge, missä voit työskennellä omassa huoneessa, jossa käytettävissäsi on luonnollisesti ilmainen WiFi. Voit osallistua vaikka sopimaasi Skype-kokoukseen sillä aikaa, kun me huollamme autoasi.

Täyden palvelun autotaloissamme, mistä löytyy automyynti, voit varata henkilökohtaisen ajan automyyjälle, jolloin autosi huolletaan sillä aikaa kun vaihdat kuulumisia automyyjän kanssa.

Lisätietoja palveluistamme löydät meidän nettisivuiltamme www.veho.fi

 

Tavoitteena kiistatta paras asiakaskokemus

Kehitämme palveluitamme sinulle. Kommentoi alle, minkälainen palvelu helpottaisi sinun arkeasi.

 

Mitä teet autosi huollon aikana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *