Digipalvelut tulevat yhä lähemmäksi meitä kaikkia. Myös automaailmassa digiloikataan. Kehitystahti on kova ja käyttäjäystävällisiä toimintoja tulee kuin sieniä sateella tarjolle. Mercedes-Benz haluaa olla tässä edelläkävijä.

Parita itsesi ja autosi

Mercedes me -palvelut on saatavana niin uusin kuin käytettyihin autoihin. Vanhemmissa autoissa asennetaan erillinen adapteri autoon, jolla varmistetaan käytettävyys. Mercedes me -palvelut saat käyttöösi parittamalla autosi korjaamolla. Sanana paritus on tuonut hymyn kasvoille niin henkilökunnalle kuin asiakkaillemme. Kyseessä on hyväksymisprosessi, missä auton käyttäjä hyväksyy ja määrittää kotikorjaamon autolleen. Näin kotikorjaamo pystyy auttamaan auton käyttäjää tarpeen tullen ja myös jopa ennen kuin käyttäjä itse tiedostaa tarpeen. Esim. kotikorjaamo on yhteydessä asiakkaaseen, kun autossa on liian vähän jäähdytysnestettä ja löytää asiakkaan kanssa yhdessä parhaimman ratkaisun asian ratkaisemiseksi.

Ei enää harmaita hiuksia

Ikävämpiä ovat yllätykset, kun havaitset parkkipaikalla autoosi tulleen lommon. Uusimmissa autoissa, joihin on lisävarusteena tilattu tehdasasennettu varashälytin, saat Mercedes me -palvelun kautta tiedon puhelimeesi, kun autosi liikahtaa. Jos et ole kaukana autostasi, ehdit ehkä vaikuttamaan tapahtuneseen. Tarvittaessa myös autosi tiedot ja huoltohistoria ovat aina mukanasi puhelimessasi.

Joko sinut ja autosi on paritettu? Jos kiinnostuit, lue lisää täältä.

 

Mikä ihmeen Mercedes me?
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *