Tiesitkö, että Veholla on keskitetty asiakaspalvelukeskus, jossa työskentelee autojen huollon ja asiakaspalvelun ammattilaisia mm. mekaanikoita, teknikoita, insinöörejä ja diplomi-insinöörejä, Helsingistä Rovaniemelle? Kyllä, sinua varten, helpottamassa ja auttamassa juuri sinua arjessasi. Me Veholla haluamme olla aidosti osana arkea. Autoalan ammattilaisina haluamme auttaa sinua liikkumiseen liittyvissä asioissasi, luomalla hyvää fiilistä arkeesi.

 

Jotta arki olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta, suosittelemme huoltamaan ja hoitamaan autoasi säännöllisesti autosi valmistajan ohjeiden mukaisesti. Tarjoamme merkkihuollon palvelut Mercedes-Benz, Smart, Skoda, Honda, Citroen, DS, Peugeot ja Ford henkilö- ja pakettiautoille. Lisäksi sekä Mercedes-Benz kuorma- ja linja-autoille ja Setra, että Fuso Canter -autoille.

OmaVeho-palvelua 24/7

Kaikki asiakkaamme eivät ehkä tiedä palveluistamme. Voit varata henkilö- tai pakettiauton huollon verkossa, nähdä mm. oman autosi tietoja laskuista huoltohistoriaan, hallinnoida autosi huolenpitosopimusta OmaVeho palvelussamme, ostaa ja maksaa Mercedes-Benz Airportin pesukadun pesuja sekä pestä autosi Mercedes-Benz Airportin pesukadulla silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Apua tienpäälle saat merkkikohtaisista tiepalveluista. Jos liikenteessä rytisee, Vehon Vahinkopalvelut auttaa sinua 24/7.

Voit jättää myös autosi huoltoon 24/7 ajamalla autosi parkkiin liikkeemme pysäköintialueelle ja jättämällä autosi avaimet toimipisteissämme oleviin avainlaatikkoihin.

 

Vehosta palvelua lomamatkasi aikana

Vehon Lentohuolto noutaa, huoltaa ja palauttaa autosi lentokentältä/lentokentälle matkasi aikana. Toivottavasti näistä tiedoista oli sinulle apua. Jos haluat tietää vielä lisää, tutustu www.veho.fi.

 

Turvallista matkaa ja aurinkoista syksyn alkua!

 

Lomalla tai arjen keskellä – Vehon Asiakaspalvelukeskus on aina apunasi
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *