Nettikauppa yleistyy ja samalla liikkumisen maksamismuodot muuttuvat. Uusimpana Apple toi Applepayn markkinoille jonkin aikaa sitten. Myös muita vastaavia uuden ajan maksutapoja löytyy runsaasti. Veholla huollon ja varaosat voit maksaa käteisen ja korttien lisäksi laskulla.

Ennakkokyselyn voi tehdä tekstarilla

Veholla maksaminen laskulla onnistuu valitsemalla Veho Erämaksun, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Yksityishenkilö voi tehdä itse ennakkokyselyn tekstiviestillä. Ennakkoluottopäätös ei ole sitova, vaan asiakas päättää vasta liikkeessämme, minkä maksutavan valitsee. Ennakoluottopäätöksen tarkoitus on helpottaa asiointia liikkeissämme. Yritysasiakkaat voivat hakea Vehon Luottotiliä.

 

Uusi auto kuukausimaksulla

Uusi tai käytetty auto – sinulle uusi auto, vaihtoehtoja maksamiseen löytyy. Harvempi ostaa käteisellä uuden auton. Rahoitusyhtiö toimii usein kumppanina osamaksukaupoissa, joka on yleinen tapa rahoittaa itselleen uusi auto. Tänä päivänä omistaminen ei enää ole yhtä suuressa roolissa kuin aiemmin. Liikkuminen muuttuu ja auton voi saada käyttönsä kustannustehokkaasti liikkuvuuspalveluilla oman tarpeensa mukaisesti päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vuosiksi valitsemalla esimerkiksi Veho Go:n.

 

Investoitko autoosi vai itseesi?

Aina ei tarvitse valita jompaakumpaa, koska vaihtoehtoja on. Valitsemalla juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivat rahoitusvaihtoehdot, varmistat liikkumisen mahdollisuudet, jolloin sinulle jää myös enemmän vaihtoehtoja investoida itseesi.

 

Mitä maksutapaa sinä suosit liikkumiseesi liittyen?

Veho – Liikuttaa kestävästi

Liikkuvuutta laskulla, kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *