Päivä on melkein pulkassa, lapset nukkuvat ja Maija uppoutuu kotisohvalle tabletin kanssa. Vielä pari laskua maksuun, Wilma-viestit ja hammaslääkäriaika tyttärelle, ennen kuin hän voi hyvällä omalla tunnolla uppoutua uusimpaan Netflix-sarjaan. Ai niin, renkaanvaihtokin piti hoitaa jo viime viikolla!! “Mistä mä sen varaan kello kymmeneltä illalla?”

Onneksi Maijalla on käytössä autoliikkeen oma palvelu, josta renkaanvaihto on parilla klikkauksella varattu omaan kalenteriin sopivaksi. Palvelu muistuttaa myös katsastusajan umpeutumisesta. Pari klikkausta lisää ja katsastus hoituu samalla reissulla renkaanvaihdon kanssa.

Palvelussa on myös mahdollisuus pyytää vaihtotarjousta nykyiseen autoon – Maija on pitkään haaveillut uudesta coupesta, mutta päivät ja viikot hujahtavat ohi. Milloin hän ehtisi Kehällä käymään vapaa-ajallaan? Hetkeä myöhemmin hän on lähettänyt yhteydenottopyynnön uudesta autosta tarvittavine spekseineen. “Ajatella, jos jouluksi vielä ehtisi saamaan uuden auton! Nyt hyvillä mielin lempisarjan pariin..”

 • Muistatko hoitaa autoasiat työpäivän aikana?
 • Miksi käyttäisin 24/7 asiointikanavaa?
 • Mitä hyötyjä se minulle tarjoaa?

OmaVeho palvelee kaikkia Vehon asiakkaita 24/7 paikasta ja laitteesta riippumatta. Palvelusta löydät kaikki ajoneuvosi tiedot, rengastiedot, ajanvaraukset, laskut, tulevat tapahtumat sekä huoltotarpeet. Jos olet huolenpitoasiakas voit tarkastella ja muuttaa sopimusta suoraan tätä kautta. Myös yhteyshenkilösi tiedot ja kumppaneidemme tarjoukset löytyvät täältä.

Seuraavana päivänä Maija saa puhelun myyjältä ja tämän päätteeksi sovitaan tapaamisesta. Toiveet uudesta autosta tarkentuvat ja koeajo onnistuu renkaanvaihdon aikana. Maija innostuu ja päättää tehdä kaupat. Illalla hän haluaa esitellä vielä tarjoustaan kotona, samaiselta tabletilta.

Kaupat tehdään ja Maija voi tahtoessaan kotona seurata auton synnytysprosessia ja se ehtii kuin ehtiikin jouluksi. “Se tunne, kun saat lähteä sukuloimaan uuden karhealla autolla…”

#omaveho
www.veho.fi/omaveho

Asioi kun sinulle sopii!
Merkitty:        

2 thoughts on “Asioi kun sinulle sopii!

 • 4.1.2018 23:11:sta
  Permalink

  Vielä kun saisi kuvia siitä tehdasprosessista, niin sitten olisi täydellinen 🙂 . Ehkä jo saakin, en ole tutustunut palveluun. Nyt päädyin ostamaan varastossa olevan yksilön niin ei ollut odotusta.

  Vastaa
  • mm
   6.1.2018 20:04:sta
   Permalink

   Tervetuloa tutustumaan palveluun! 😊

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *