Veho Hyötyajoneuvojen järjestämä 4×4 ajotapahtuma on kerännyt taas maastoajosta kiinnostuneita asiakkaita – henkilökunnan lisäksi – Padasjoelle

Tapahtuma järjestettiin jo toistamiseen samassa paikassa edellisen kerran suosion saattelemana. Vehon asiakkaat pääsevät kokeilemaan maastossa järeimmän luokan Mercedes-Benz maastoajoneuvojen kykyjä liikkua vaikeassa maastossa. Siinä samalla pääsevät kuljettajatkin testaamaan omia rajojaan.

 

Maastorasteilta löytyi laaja kattaus nelivetoautoja

Aamu alkoi tervetulotoivotuksella, jonka jälkeen asiakkaat jaettiin neljään pienempään ryhmään. Kolme ryhmää lähti maastoajoon ja yksi pääsi kuulemaan mielenkiintoista luentoa aiheesta Mercedes-Benz PRO. Ensimmäiseltä maastorastilta löytyi Vito 4×4 pakettiautoja ja Arocs maansiirtoauto varustettuna hydraulisella etuvedolla. Niillä pääsi möyrimään hiekkarinteissä ja hyvinhän ne kulkivat pehmeästä hiekasta ja jyrkästä rinteestä huolimatta. ”Ei olisi kyllä uskonut että tällaisista paikoista tällä pääsee ja vielä noin eleettömästi!” – oli päivän yleisimmin kuultu kommentti kyseiseltä rastilta.

 

Kuvassa: Mercedes-Benz Unimog ja Mercedes-Benz Sprinter 4×4

 

Toisella maastorastilla olikin jo haastavampi ympäristö. Siellä päästiin kokeilemaan Mercedes-Benz G-sarjan maasturia, Sprinter 4×4 Oberaigner tila-autoa, Fuso Canter 4×4:ää ja Sprinter One 4×4:ää. Maasto-olosuhteena oli mutainen kivikkorinne, jonne harvalla tulisi mieleen lähteä kompuroimaan edes kävellen, saappaista huolimatta. Asiakkaiden palautteet olivat lähinnä ”uskomatonta!” – huudahduksia.

Kolmannella, raskaat maastoajoneuvot -rastilla meno vain parani. Siellä pääsi näkemään armeijanvärisen Zetros 6×6 maastokuorma-auton, kahden Unimogin ja Sprinter 6×6 Oberaignerin etenemistä kaikkein vaikeimmissa maasto-olosuhteissa. Siinä vaiheessa näytti, että kokemus veti lähinnä sanattomaksi. Ja toki, jos asiakkailla ei tarpeita ollut ajoneuvohankinnoissa rasteille tullessaan, niin inspiroivat kokemukset maasto-ominaisuuksista loivat niitä lisää. Tarpeita alkoikin löytyä jos johonkin käyttöön.

Kuvassa: Mercedes-Benz Sprinter 6×6 Oberaigner ja Mercedes-Benz Zetros 6×6

 

Mercedes PRO – tulevaisuutta!

Luento-osuudessa kuultiin mielenkiintoista tietoa yrityksille suunnatusta Mercedes PRO palvelusta. Daimler AG tuottaa myös kattavaa ohjelmistoa yritystoiminnan tukemiseen. Yhdistämällä kuljettajat ja autot nettiin, saadaan ajokaluston hallinta täysin uudelle tasolle. Lisäksi Mercedes-Benz huoltopisteet saavat automaattisesti tiedon ajoneuvon lähestyvästä huoltoajankohdasta. Nämä palvelut helpottavat yritysten ajokaluston hallintaa. ”Otamme tämän heti käyttöön kun sen vain saa” – oli usein kuultu kommentti luennon jälkeen. Lisätietoa PRO palvelusta jäljempänä.

 

Ulkoalueella laaja kattaus päällirakennettuja ajoneuvoja

Lisäksi ulkoalueella esiteltiin erilaisilla päällysrakenteilla varustettuja autoja ambulanssista vesakkoleikkurilla varustettuun Unimogiin. Paikalla olivat myös ammattikuvaajat, jotka tuottavat tapahtumasta hyvää myöhemmin julkaistavaa materiaalia. Tapahtumasta siis kuulla vielä lisää!

 

Lue lisää Mercedes PRO palvelusta osoitteessa: https://www.pro.mercedes-benz.com/fi/fi/

4X4 ajotapahtumassa rapa roiskuu ja hymy on herkässä!
Merkitty:                    

Hakutulokset “4X4 ajotapahtumassa rapa roiskuu ja hymy on herkässä!

  • 30.10.2017 09:31:sta
    Permalink

    Hyvä että tällaisia ajoneuvoja “työnsä ääreltä” esitellään.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *