Kiitos, kun olet löytänyt tiesi blogiimme. Avasimme tämän, koska halusimme löytää uuden väylän, jonka kautta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme, sidosryhmiämme, kumppaneitamme ja henkilöstöamme. Toivomme, että saamme tätä kautta sopivan kanavan vaihtaa ajatuksia kanssasi eri asioiden ja ilmiöiden tiimoilta.

Tulemme kertomaan täällä ajatuksiamme autoilusta, liikkumisesta, tapahtumista, tuotteista ja palveluistamme laidasta laitaan asiantuntijoidemme silmin. Ehkä näin saat näkemyksen myös yrityksestämme ja arvomaailmastamme. Toivottavasti samalla myös veholaiset ja arkemme tulevat lähemmäksi sinua.

Uudet teknologiat tulevat muuttamaan ihmisten ajankäyttöä ja tapoja liikkua, sitä miten nopeasti ja miten paljon ne muuttuvat, emme vielä tiedä. Tulemme kuitenkin täällä jakamaan ajatuksiamme myös siitä ja muista kysymyksiä, joihin meillä ei ole valmiita vastauksia, mutta kuulemme mielellämme myös teidän näkemyksiä näistäkin aiheista.

Sisältömme ovat vapaasti luettavissa, kommentoitavissa ja jaettavissa eteenpäin. Toivon, että sisällöistämme on sinulle hyötyä tai koet ne muulla tavoin tärkeiksi. Kuulemme mielellämme ajatuksiasi ja palautettasi aiheistamme.

Terveisin,

Petri

mm

Autoalan yleistyömies. Nyt Vehon henkilöautoliiketoiminnoista Suomessa vastaava johtaja. Vapaa-ajalla aktiivisesti kuntoileva metsästäjä.

Tervetuloa

Hakutulokset “Tervetuloa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *